Fargelegg til 17. mai!

Fargelegg til 17. mai!

Er du klar for å feire dagen med brask og bram? Nå nærmer vi oss med stormskritt denne herlige dagen hvor det skal spises is, lyttes til korpsmusikk og feire Norges frihet.

Ta frem fargeblyantene og la barna kose seg med å fargelegge motiver av barnetog og festkledde folk. Det er en flott måte for de yngste å lære om og forberede seg til 17. mai. Mens barna er opptatt med sine kunstverk, kan voksne også finne glede i fargelegging som en avslappende forberedelse til festdagen.

Ikke glem at fargelegging også kan være en sosial aktivitet. Arranger en fargeleggingsstund der hele familien eller venner kan samles og fargelegge sammen. Det er en herlig anledning til å snakke om hva 17. mai betyr for hver og en, og dele egne minner og tradisjoner knyttet til dagen.

Etter hvert som dere fargelegger, hvorfor ikke planlegge dagen videre? Snakk om hvor dere skal se barnetoget, hvem som skal ha på seg hva, og ikke minst, hvor mange is det er lov å spise på nasjonaldagen!

Her kan du laste ned en helt egen 17. mai oppgavebok som barna kan kose seg med på ettermiddagen.

Last ned fargeleggingsarkene i dag. La forberedelsene til 17. mai bli fylt med glede, iskrem og moro. Våre digitale nedlastinger sikrer at du får tilgang til fargearkene med en gang, slik at du kan begynne moroa med en gang du ønsker det.

God 17. mai!

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.